Antwan van Tilborgh

DSC06817

Wie ben ik, wat kenmerkt mij?

Creatief

Halo, ik ben Antwan!

Toen ik begon bij Citroën Vos was ik met achttien jaar oud de jongste telg van de VOS familie. Ik kwam bij het autobedrijf terecht voor een stage, ondanks dat deze eigenlijk helemaal niet aansloot bij mijn opleiding. Ik werd opgeleid tot accountmanager buitendienst, maar kwam er bij VOS achter dat ik deze vorm van klantencontact ook heel erg leuk vind. Nu komen de klanten naar mij toe, in plaats van dat ik ze bezoek.

''Mijn stage was een echte leerschool''

Mijn stage liep in de zomer van 2016 af, naast mijn school hielp ik toendertijd op regelmatige basis een handje mee. Ik was een aantal dagen per week in de showroom van VOS te vinden als Junior Verkoopadviseur om het salesteam te versterken. Mijn stage was een echte leerschool. In het begin keek ik alleen maar mee, maar al vrij snel mocht ik op eigen houtje handelen. Dat is het leuke aan VOS: ze geven je enorm veel vertrouwen en laten je jouw eigen gang gaan. Als het mis gaat, staat er direct iemand klaar om te helpen en als het goed gaat, worden er complimenten uitgedeeld.

Ik paste direct in het team van VOS. De kat uit de boom kijken was er voor mij dan ook niet bij. De sfeer bij VOS is erg laagdrempelig. Ik denk dat klanten dit ook waarderen. Je kunt heel zakelijk doen, maar ik heb geleerd dat het veel beter is om eerst eens rustig een kopje koffie te drinken en oprechte interesse te tonen in de klant. Gewoon lekker op zijn Brabants!

Nu houd ik me dagelijks bezig met het realiseren van commerciële doelstellingen met betrekking tot verkoop van nieuwe- en gebruikte auto’s, het begeleiden van de klant in offerte- tot orderstadium, het adviseren over verzekeringen en additionele producten, het initiëren van verkoop bevorderende activiteiten als ook het onderhouden en uitbreiden van contacten.

Voorlopig blijf ik bij VOS als Manager Sales & Purchase aan het werk, maar naast mijn werk ben ik ook zeker verder aan het studeren.

En mijn toekomst?

Daar hoef ik geen seconde over na te denken, ik heb de drive om er nog meer uit te halen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik mijn competenties door kan laten groeien!

Vanuit mijn ervaring op het gebied van bedrijfskunde, marketing en sales ben ik breed inzetbaar…

Neem een kijkje op mijn tijdlijn waarop ik laat zien wat ik door al die jaren heen allemaal al heb mogen ervaren…

Antwan

Antwan van Tilborgh

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen of kan ik u ergens mee van dienst zijn? Ik sta altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem direct contact met mij op!